❗️Van 26 september t/m 10 oktober is de salon gesloten. Alleen te bereiken via whatsapp ❗️

Misvatting over wimperlifting

Gepubliceerd op 31 oktober 2021 om 17:15

'Ik heb mijn wimpers laten liften maar ik heb géén resultaat gezien na de behandeling'

Als klant is het soms spannend om aan te geven dat je niet tevreden bent over het eindresultaat. Of dit nu gaat om een behandeling bij de schoonheidsspecialiste of een knip/verfbeurt bij de kapper.

Sinds ik begonnen ben met wimperliften in de salon, (augustus 2019) heb ik regelmatig te kampen gehad met klanten die negatieve ervaringen bij andere salons hebben gehad. De angst slaat toe om  deze behandeling nóg een nieuwe kans te geven. Heel begrijpelijk, maar gelukkig kan het ook goed gaan!

 

Waar gaat het mis?

 

Er spelen verschillende factoren wat te maken kan hebben waardoor de wimpers niet krullen. Denk aan hormonen (menstruatie/zwangerschap), medicatie, aandoeningen of gladde/zware wimper haren. 

Het is belangrijk dat wij als specialistes bij de eerste behandeling een intake formulier doornemen zodat we kunnen inspelen op de eventuele bovenstaande bijzonderheden. 

 

De fout ligt dus niet altijd bij jou als klant!

Deze factoren hoeven niet altijd de oorzaak te zijn van het mislukken van de wimperlift. Tijdens de behandeling is het voor ons als specialist van essentieel belang om de stappen van de behandeling zo secuur mogelijk uit te voeren. Denk hierbij aan het omhoog strijken van de wimpers en het aanbrengen van de twee lotions met de juiste inwerktijd.

 

Welke oplossing biedt Salon Vita Bella:

Gelukkig is het zelden voorgekomen dat er na de behandeling geen resultaat zichtbaar is. Maar... Better safe than sorry! 

Na de behandeling gaan we checken hoe het resultaat uitgepakt heeft. 

 

 ☑ Zijn de wimpers gekruld na de behandeling? 

Zo hoort het dan ook 6-8 weken te blijven zitten! Houd alleen nog rekening de eerste 24 uur de wimpers niet te bevochtigen met water!

 

☒ Zijn de wimpers recht gebleven na de behandeling?

Dat is jammer en kan gebeuren. We zullen dan gelijk een vervolg afspraak inplannen om het gewenste resultaat te behalen! 

 

 

Geen zorgen, bij Salon Vita Bella garandeerd 100% resultaat!

 

  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.